Kinderen

Poppendamme

Hof Poppendamme is de natuur-, speel- en beleefboerderij. Waar ­kinderen lekker kunnen spelen en volwassenen heerlijk kunnen genieten en ­relaxen.

In de speelboerderij zullen de kinderen zich nooit vervelen. Er is zo veel te ontdekken. Meer dan 500 m2 speelplezier (binnen & buiten). Voor de hele kleintjes tot zeker een jaar of 8 kunnen de kids zich hier goed vermaken en ouders hebben goed overzicht onder het genot van een lekker hapje en drankje denk aan tapas, broodjes, gebakje met een lekker Belgisch biertje of sapje. 

Klok'uus

Het Klok'uus is een imposant gebouw waar kinderen zich uren kunnen vermaken! Binnen kunnen de kinderen klimmen en klauteren en voor de hele kleintjes is ook een apart gedeelte. Buiten is een grote speelweide. Ook in het restaurant kan je heerlijk eten. Een kaart vol kwalitatief goede streekgerechten!

Molen de Jonge Johannes

Direct naast het terras van bevindt zich een mooie en grote speeltuin. Uw kinderen kunnen er veilig spelen terwijl u op het terras geniet. De speeltuin is met hekken omheind voor de veiligheid van uw kind en voorzien van allerlei leuke speelmogelijkheden, zoals een gave midgetgolfbaan.

Voor de kleinere kinderen is er zandspeelplaats met veel speeltoestellen erin, een glijbaan, wip en schommel, een airtrampoline, enz..

Voor de grotere kinderen een avonturenparcours, een groot klimtoestel om heerlijk rond te klauteren, een kabelbaan, zandspeelplaats en een springkussen.
Op de skelterbaan kunnen jong en oud zich uitleven. Er zijn skelters voor groot en klein. 

 

Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich binnen ook prima vermaken, terwijl u rustig geniet van een hapje en een drankje. We hebben een leuke, sfeervolle ruimte gecreëerd voor kleine en grote kinderen. De allerkleinste leven zich uit in de speelkeuken om eigen gerechtjes te maken of spelen een videospelletje, zakken neer in de zitkussens om even rustig televisie te kijken. Voor de grotere kinderen is er een tafelvoetbalspel, Playstations en een televisie.

Naast de speeltuin bevinden zich een kinderboerderij met allerlei dieren waar de kinderen naar kunnen gaan kijken en aaien. Kortom, een gezellige en leuke speelplek!

Please reload

Bikes During your stay you're able to use two bicycles per booked room. 
If you like this, please let us know by filling out the form below. We make sure the bikes ready when you arrive!

Bedankt! Bericht verzonden.

Bikes During your stay you're able to use two bicycles per booked room. 
If you like this, please let us know by filling out the form below. We make sure the bikes ready when you arrive!

Bedankt! Bericht verzonden.